0494 17 08 18 info@johnbossaert.com

Huwelijksalbums

Albums zijn de meest waardevolle en tastbare herinnering van jullie huwelijk. Daarom leveren wij alleen huwelijksalbums van de beste kwaliteit. Ze worden met de hand gebonden en zijn verkrijgbaar in tal van verschillende uitvoeringen en maten. We bieden nu 4 verschillende soorten huwelijksalbums aan, allemaal hoge kwaliteit en voor iedere smaak en stijl. Je kan deze albums komen bewonderen tijdens een kennismakingsgesprek of op de Trouw & Trends beurs in Dendermonde.

Soorten & Materialen

Je hebt  keuze uit meer den 50 soorten materialen; linnen, leder en kunstleder. Albums zijn leverbaar in diverse formaten; de meest populaire formaten zijn 30x30cm en 25×35 cm. Prijzen variëren per formaat maar om een indicatie te geven: een 25×35 cm album met 30 pagina’s leveren wij al voor 530 euro. Wil je graag meerdere exemplaren bestellen voor ouders of familie? Vraag zeker naar onze voordelige duplicate albums! 

Enkele huwelijksalbums


Klaar om jullie reportage te boeken? Wij leggen alles tot in de kleinste details vast op beeld, zo beleef je telkens deze mooie dag telkens opnieuw!