0494 17 08 18 info@johnbossaert.com

Trouwen in Kasteel De Rozerie – Aalst – Kathleen & Koen

Het huwelijksfeest van Kathleen & Koen was in het idyllische Kasteel De Rozerie in Aalst. Het historische kasteeltje beschikt over een groot terras, grasplein, boomgaard en bos. Mss wel het ideale decor voor jullie huwelijk?

De huwelijksdag van Kathleen & Koen verliep vlekkeloos. Door de Covid periode was er spijtig genoeg geen dansfeest maar daar hebben we eigenlijk niets van gemerkt. Het was gewoon een top trouwfeest. Ik heb er van genoten en hopelijk jullie nu ook van de foto’s. Nogmaals dank aan Kathleen & Koen, familie en vrienden voor deze onvergetelijke dag!

Wie: Kathleen & Koen

Wat: Opmaak bruid & bruidegom – burgerlijk huwelijk – shoot – receptie & avondfeest

Waar: Wieze, Aalst, Kasteel De Rozerie

Feestzaal : Kasteel De Rozerie
Make-up: Skincare by Louise

Wanneer: 4 juli 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Klaar om jullie reportage te boeken? Wij leggen alles tot in de kleinste details vast op beeld, zo beleef je telkens deze mooie dag telkens opnieuw!