0494 17 08 18 info@johnbossaert.com

Trouwen in Waerboom – Groot Bijgaarden – Tina & Mathias

Het trouwfeest van Tina & Mathias was in de sfeervolle feestzaal Waerboom in Groot Bijgaarden. De Waerboom staat bekend voor zijn jarenlange ervaring, kwaliteit en prima catering. Bovendien is er ook een mooi aanbod in zalen en diensten. Overnachten kan je daar in een bruidssuite al of niet gecombineerd met een dagje wellness. Genieten!

De huwelijksdag van Tina & Mathias verliep volledig volgens planning. Een ontspannen en gemoedelijke sfeer met mooie momenten en ik mocht mijn eigen stempel en accenten leggen. Ik heb van hun speciale dag genoten! Nogmaals dank aan Tina, Mathias, familie en vrienden voor deze onvergetelijke dag!

Wie: Tina & Mathias

Wat: Opmaak bruid & bruidegom – kerkelijk huwelijk – shoot – receptie – avondfeest

Waar: Ternat – Groot-Bijgaarden

Wanneer: 25 september 2019

Feestzaal : Waerboom
DJ: De kleine Beer
Bruidskleed: Modeca
Juwelen: DRKS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Klaar om jullie reportage te boeken? Wij leggen alles tot in de kleinste details vast op beeld, zo beleef je telkens deze mooie dag telkens opnieuw!